Comunitat Valenciana

Volotea connectarà Alacant amb Mallorca, Menorca i Eivissa tres vegades a la setmana aquest estiu

La companyia aèria espanyola Volotea començarà a operar de nou aquest estiu amb un increment del trànsit domèstic amb l'obertura de tres noves rutes que connecten Alacant amb Eivissa, Menorca i Palma. Aquestes noves connexions funcionaran tres dies a la setmana.
Un avió de Volotea.
Un avió de Volotea.
VOLOTEA
Un avió de Volotea.

Les noves rutes formen part d'un "ambiciós projecte" amb el qual, "la companyia aèria amb major creixement d'Europa", es compromet a ampliar les destinacions domèstiques per a l'estiu 2020 amb el llançament de 40 noves rutes nacionals a Espanya, Itàlia, França i Grècia, ha comentat la companyia en un comunicat.

A Espanya, Volotea reforça la seua presència i ofereix 15 noves rutes, de les quals cinc són exclusives. A més, de cara a l'estiu, l'aerolínia està impulsant especialment les connexions amb les Illes Balears i Canàries.

Amb aquestes noves rutes, Volotea duplica la seua oferta de rutes a Espanya i volarà a dos nous aeroports: Santiago de Compostel·la i Granada. En les seues bases d'Astúries i Bilbao, Volotea duplica la seua presència amb un segon avió en cadascuna d'elles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento