Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil intercepta dos conductors que anaven a 179 i a 192 km/h per la V-30

L'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil ha interceptat dos conductors que circulaven amb excés de velocitat per l'autovia V-30, que han sigut investigats. En concret, un circulava a 179 km/h i un altre a 192 km/h en un tram limitat a 80.

Segons ha informat aquest cos en un comunicat, a més del control dels desplaçaments durant la vigència de l'estat d'alarma provocat per la pandèmia de coronavirus, la Guàrdia Civil continua amb la vigilància del trànsit i la seguretat vial.

Així, els dies 7 i 8 de maig efectius del subsector de Trànsit de València que realitzava un control de velocitat en les carreteres de la província de València 'van caçar' en l'autovia de circumval·lació V-30 aquests dos vehicles que superaven àmpliament els límits de velocitat establits.

A tots dos conductors els van ser realitzades les proves reglamentàries d'alcohol i drogues, i un dels conductors va donar positiu en substàncies estupefaents.

Per açò, se'ls investiga per un delicte contra la seguretat vial i els fets han sigut posats en coneixement de l'autoritat judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento