Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló comptarà amb una plataforma industrial i un centre de manteniment d'avions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts la construcció d'una plataforma per al desenvolupament d'activitats industrials en l'aeroport de Castelló, així com la tramitació d'un projecte per a l'engegada d'un centre de manteniment d'avions.
Reunió del Consell d'Administració d'Aerocas
Reunió del Consell d'Administració d'Aerocas
GENERALITAT VALENCIANA
Reunió del Consell d'Administració d'Aerocas

Ximo Puig ha assistit a la reunió del consell d'administració de la societat pública Aerocas, que ha tingut lloc per videoconferència, en el qual s'ha acordat impulsar noves iniciatives de desenvolupament i diversificació de l'aeroport de Castelló, segons ha informat el Consell en un comunicat.

El president de la Generalitat ha recordat que és un "objectiu estratègic" del Govern valencià generar entorn de la infraestructura, amb la col·laboració del sector privat, "un pol logístic i empresarial vinculat al sector aeronàutic, compatible amb la seua orientació turística".

En aquest sentit, Puig ha assenyalat que les noves inversions que s'han aprovat "responen l'estratègia del Consell de diversificar l'activitat de l'aeroport de Castelló, a fi que es consolide com un element de vertebració del territori i de generació de llocs de treball qualificats".

Amb aquest objectiu, el consell d'administració d'Aerocas ha aprovat els plecs de condicions per a licitar les obres i la direcció d'obra de la nova plataforma industrial de l'aeroport. Aquest projecte, amb un pressupost de licitació de 2,4 milones d'euros, permetrà habilitar una zona dedicada a l'estacionament, manteniment i desmantellament d'avions.

L'actuació abasta una superfície de quasi 28.000 metres quadrats, ampliables en posteriors fases, i inclou la creació d'una zona pavimentada de 6.000 metres quadrats, una esplanada annexa en llasts de 21.900 metres quadrats per a estacionament d'aeronaus i una via d'accés. El termini d'execució de les obres és de cinc mesos.

CENTRE DE MANTENIMENT

D'altra banda, el consell d'administració d'Aerocas ha aprovat l'acceptació i publicació de la sol·licitud presentada per l'empresa Brok-air Aviation Group per al lloguer d'espai, durant un període de 15 anys, amb la finalitat d'engegar un centre de manteniment d'avions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento