Comunitat Valenciana

Ford i sindicats reprenen aquest dimarts les negociacions de l'ERO

La direcció de Ford Almussafes (València) i el comité d'empresa reprenen aquest dimarts les negociacions per a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de caràcter extintiu que havia plantejat la companyia per a un total de 410 treballadors de la planta valenciana, segons ha informat UGT.
Un treballador en Ford Almussafes (València)
Un treballador en Ford Almussafes (València)
EUROPA PRESS TV
Un treballador en Ford Almussafes (València)

L'empresa i els sindicats van acordar al març ajornar les negociacions davant la "complexitat" de la situació provocada per l'expansió del coronavirus. L'expedient, plantejat eixe mes, afecta 410 persones a Almussafes (València), la majoria, 255, en l'àrea Assy (Muntatge). La resta, 102, en Carrosseries; 30 en Pintures; 12 en Qualitat i 11 en l'àrea de Logística.

La companyia i els sindicats reprenen el diàleg quan es compleix una setmana des que la planta de vehicles d'Almussafes va recuperar l'activitat, després de l'aturada provocada per la crisi sanitària del coronavirus.

De cara a les negociacions, UGT reclama obrir l'acord a tota la fàbrica i recudir la xifra de l'excedent d'ocupació amb l'engegada de la nova planta de bateries, "una vegada estiga assegurat que el 100% siguen plantilla de Ford", i un pla de baixes incentivades .

Mostrar comentarios

Códigos Descuento