Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Accepta quatre mesos de presó per desobediència greu en saltar-se cinc vegades el confinament a Torrevella

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Torrevella (Alacant) ha condemnat un veí de la localitat a quatre mesos de presó per un delicte de desobediència greu a l'autoritat, en haver incomplit reiteradament l'orde de confinament establida pel Reial decret de l'estat d'alarma sense justificar per què estava fora de sa casa.

L'home va ser localitzat en quatre ocasions saltant-se el confinament i va ser detingut quan se li va trobar en una cinquena ocasió.

L'acusat va reconéixer els fets i es va declarar culpable en un juí ràpid celebrat amb conformitat de les parts el passat 4 d'abril. La sentència deixa suspesa l'execució de la pena privativa de llibertat amb la condició que el penat no torne a delinquir en el termini de dos anys.

El ministeri fiscal havia sol·licitat per a ell sis mesos de presó, no obstant açò se li va aplicar una reducció d'un terç de la pena en reconéixer el delicte.

La Guàrdia Civil li va detindre sobre les 17.30 hores del 3 d'abril, quan es trobava en la via pública, en el carrer la Lloma de Torrevella, sense causa justificada per a açò.

Els agents ja li havien advertit prèviament de les conseqüències de l'incompliment de l'ordre de confinament en quatre ocasions anteriors, els dies 17, 21, 22 i 23 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento