Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Les universitats valencianes mantindran la docència en format online durant el que queda de curs

Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana mantindran la docència en format online durant el que queda de curs, segons l'acord adoptat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i rectors de les institucions d'educació superior.
Va reunir telemàtica de la consellera d'Universitats, Carolina Pascual i els rectors
Va reunir telemàtica de la consellera d'Universitats, Carolina Pascual i els rectors
GVA
Va reunir telemàtica de la consellera d'Universitats, Carolina Pascual i els rectors

Així s'ha donat a conéixer després de la reunió mantinguda aquest divendres per la consellera d'Universitats, Carolina Pascual, i els màxims responsables de les entitats educatives.

Davant la possibilitat que l'Estat d'Alarma, decretat pel Congrés dels Diputats el passat 14 de març a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, es puga prorrogar més enllà de l'11 d'abril i en previsió que no es puga reprendre la docència presencial, les dos parts han acordat mantindre tota la docència en format online durant el que resta del curs 2019-2020.

Així mateix, cada universitat desenvoluparà procediments d'adaptació de l'avaluació a través de mitjans no presencials.

COORDINACIÓ

Tant la Conselleria com els rectors i rectores han manifestat la seua voluntat de treballar de forma coordinada "per a adoptar les millors solucions".

L'objectiu és "garantir el desenvolupament del curs acadèmic 2019-2020 en les condicions més òptimes, donades les circumstàncies, garantint la qualitat de la docència i l'atenció a l'alumnat", remarquen administració i rectors en un comunicat conjunt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento