Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Arriba el primer Concurs Internacional de Fideuà des de Casa per a premiar al plat de "millor aspecte"

L'Associació Cultural Gastronòmica (ACG) Fideuà de Gandia (València) ha organitzat el 'Primer Concurs Internacional de Fideuà des de Casa', una proposta que es perllongarà durant tot el confinament i premiarà la millor fideuà o "almenys la que millor aspecte" tinga amb un cap de setmana gastronòmic.
Fwd: Np Concurse Fideuà Des de Casa
Fwd: Np Concurse Fideuà Des de Casa
AYUNTAMIENTO DE GANDÍA
Fwd: Np Concurse Fideuà Des de Casa

L'ACG Fideuà de Gandia ha llançat el concurs per a aprofitar els dies que estem passant a casa tot el país i en el qual guanyarà aquell que haja cuinat la millor fideuà de Gandia a casa, ha explicat l'organització en un comunicat.

Per a açò, els concursants han de complir una sèrie de requisits: primer, seguir les xarxes de l'associació en Facebook (Fideuà de Gandia) i Instagram (@fideuadegandia). Segon, penjar la foto de la seua fideuà en els seus perfils de Facebook i Instagram. La publicació haurà d'incloure els hashtags #FideuàEnCasa i #FideuàDeGandia. Es valorarà especialment que estiga elaborada amb "els ingredients originals de la fideuà de Gandia".

A més, els participants hauran de respondre correctament aquestes dos preguntes en la seua publicació: 'A- Com es deia la barca on es va cuinar la primera fideuà?' i 'B- Quals són els ingredients originals de la Fideuà de Gandia?'.

El premi per al primer classificat serà un cap de setmana gastronòmic a Gandia per a dos persones, que inclourà allotjament, taller de cuina sobre la fideuà de Gandia i tast de cervesa artesanal Terrànea, a més d'un passeig amb vaixell per la costa de Gandia cortesia de Mundo Marino Excursions. La data es concretarà amb el guanyador i l'allotjament. També hi haurà premis per als tres primers classificats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento