Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Ajornada fins a octubre la reunió dels jurats dels Premis Rei Jaume I

La Fundació Premis Rei Jaume I ha decidit posposar les reunions dels jurats previstes per als dies 1 i 2 de juny al pròxim mes d'octubre davant la situació d'alerta sanitària pel coronavirus i "la incertesa sobre la seua evolució en els pròxims mesos".
Anunci dels premiats en els Premis Jaume I 2019
Anunci dels premiats en els Premis Jaume I 2019
PREMIS JAUME I
Anunci dels premiats en els Premis Jaume I 2019

Segons ha explicat la fundació en un comunicat, per a prendre aquesta decisió ha considerat les dificultats i el risc potencial per als membres del jurat, entre els quals es troben prop de 20 Premis Nobel, que es desplacen des de 8 països diferents.

Així mateix, per eixe mateix motiu s'ampliarà el termini de presentació de candidatures fins al 4 de maig.

Els Premis Rei Jaume I es concedeixen a persones físiques que destaquen en el seu camp de treball i que hagen desenvolupat la major part de la seua activitat professional a Espanya. Els candidats han de ser nominats per terceres persones i hauran d'acreditar les seues qualitats.

Existeixen en l'actualitat sis guardons, cadascun d'ells dotat amb 100.000 euros i una medalla d'or. Es reconeixen com els premis de major prestigi per a l'activitat realitzada a Espanya i és un dels millor remunerats del país. Els premiats de cada categoria tenen el compromís de destinar una part de l'import del premi a la investigació i l'emprenedoria a Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento