Un Frankenstein femení lluita per l'acceptació social

Una dona vol ser acceptada al món que l'envolta, ien un acte de desesperació humana per aconseguir aquesta fita personal, decideix oferir-se voluntària per sotmetre's a un experiment científic amb el seu cos.

La sutura planteja aquesta premissa en un espectacle basat en l'obra de la dramaturga sueca Marina Steinmo i amb l'actriu catalana Sílvia Sabaté immersa en aquesta història obscura, que l'apropa a un Frankestein encara que en versió femenina.

La sala on es porta a terme aquesta operació de cos i ànima és la Biblioteca de Catalunya, sota la direcció de Teresa Devant i la producció de l'Associació d'Investigació i Experimentació Teatral, que ha escollit un títol adient a la seva filsolofia.

Una vida marcada

La dona i pacient ha experimentat el rebuig social causat per un cos repulsiu, que l'ha marcada i li ha generat una vida en solitud.

Sílvia Sabaté (Tortosa, 1964) protagonitza aquest espectacle després d'haver interpretat a teatres barcelonins, recentment, els espectacles L'Ham, a la sala Beckett (abril de 2007) i Les tres germanes al Sant Andreu Teatre (SAT)al febrer de 2005.

A la televisió, Sílvia Sabaté és força coneguda pel públic per les seves interpretacions a les telesèries El cor de la ciutat (2000-2004) i Hospital Central (2002-2003), entre d'altres.

* Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento