Comunitat Valenciana

El València CF anul·la actes públics i rodes de premsa i posposa l'homenatge a Villa pel coronavirus

  • La decisió s'ha pres "en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals".
L'entrenador del València CF, Albert Celades, en roda de premsa
L'entrenador del València CF, Albert Celades, en roda de premsa
VALENCIA CF
L'entrenador del València CF, Albert Celades, en roda de premsa

El València CF ha anul·lat qualsevol acte públic no esportiu i en espai tancat, com esdeveniments privats o compareixences de premsa, a causa del coronavirus i al fet que un periodista esportiu que cobreix la informació de l'equip es contagiara en el partit de Lliga de Campions contra l'Atalanta a Milà.

"El València CF ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi anul·lant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposen un risc per als jugadors, tècnics i personal del club", va anunciar en un comunicat.

Després de la confirmació per part de la Generalitat Valenciana dels primers casos d'infecció per coronavirus COVID-19 a València, un d'ells a l'entorn dels mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació del primer equip, el València anul·la, fins a nova informació, les rodes de premsa.

"Es cancel·la fins a una altra ordre qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre elles l'habitual roda de premsa de l'entrenador prèvia a la trobada de LaLiga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d'aquest dissabte en el Camp de Mestalla", expliquen.

Igualment, el València CF insisteix, especialment de cara als seus aficionats i empleats que van viatjar al nord d'Itàlia, que seguisquen les recomanacions sanitàries.

L'homenatge a Villa, ajornat

A més, de manera consensuada amb l'exjugador David Villa, s'ha acordat l'ajornament de l'homenatge que, amb motiu de la inclusió de la seua lona en la façana de Mestalla, estava previst brindar-li aquest dissabte en els prolegòmens del partit de LaLiga Santander contra el Betis.

"Una pena per a mi i la meua família no poder estar a Mestalla demà com estava organitzat. Les circumstàncies de força major i la recomanació de les autoritats sanitàries ens obliguen a ajornar l'homenatge. Espere veure-vos a tots molt prompte a Mestalla", va lamentar l'asturià en les xarxes socials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento