Comunitat Valenciana

'Un fill del nostre temps' reflexiona en el Micalet sobre la manipulació del nacionalsocialisme alemany

  • L'obra, concebuda com un monòleg, es representarà els dies 28 i 29 de febrer i l'1 de març.
  • L'actor Andreu Carandell dóna vida a un jove soldat que troba en l'exèrcit una via de salvació.
Una de les escenes d''Un fill del nostre temps'
Una de les escenes d''Un fill del nostre temps'
TEATRE MICALET
Una de les escenes d''Un fill del nostre temps'

El Teatre Micalet de València acull des d'aquest divendres, 28 de febrer, 'Un fill del nostre temps', un monòleg escrit l'any 1937 com a premonició de la Segona Guerra Mundial on el dramaturg austrohongarès Ödön von Horváth va reflexionar sobre la mentida i la manipulació del nacionalsocialisme alemany.

En la peça, en cartell fins al diumenge 1 de març, Andreu Carandell dóna vida a un jove soldat de la Legió Còndor. Obligat a robar per a sobreviure, troba en l'exèrcit una via de salvació a una vida sense futur.

Inspirada en les proves bèl·liques que els nazis van realitzar a Euskadi durant la Guerra Civil, el monòleg viatja a un univers en el qual es barregen les cites bíbliques amb el llenguatge ferotge del tercer Reich, el romanticisme i l'expressionisme, cançons populars i himnes de guerra.

'Un fill del nostre temps', amb tres funcions a les 20 hores del divendres i a les 19 el dissabte i diumenge, és la primera d'una sèrie d'obres de companyies externes que fins al mes de maig visiten cada setmana el Teatre Micalet, detalla la sala en un comunicat.

'17 simpàtiques maneres d'acabar amb el capitalisme', de la CIA Casa Real i Tantarantana Teatre; 'Parla, cony, parla!', de la companyia Unaovarias, o 'Joanot', interpretada per Joan Nave, són alguns dels espectacles que precedeixen l'estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet al maig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento