La FAVB abandona la comissió de seguiment de les obres de l’AVE

  • En no haver contractar Adif un tècnic independent.
  • El gestor va anunciar aquesta contractació hores deprés.

La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) va anunciar ahir que abandona la comissió se seguiment de les obres de l'AVE a la ciutat, en no haver contractar ADIF un tècnic independent que supervisi els treballs, tal com reclama des de fa dos anys l'entitat veïnal.

«Ens retirem. No estem disposats a tenir una funció merament decorativa i legitimadora», va dir Fernández, que va atribuïr a la «inoperància i la desídia» d'Adif la sortida de la FAVB d'equesta comissió.

No estem disposats a tenir una funció merament decorativa i legitimadora
Hores desprès el gestor d'infraestructures Adif va anunciar que ja havia aprovat la contractació d'aquest tècnic independent que proposa la FAVB. Un portaveu d'Adif va assegurar que la
contractació del catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Lluís Moya va estar comunicada ahir mateix tant a l'Ajuntament de Barcelona com a la federació de veïns, que ara haurà de decidir si reingressa o no a la comissió de seguiment.

Des d'Adif diuen que aquesta contractació havia estat
aprovada dies enrere, desprès de l'última reunió de la comissió, el passat 16 de setembre, encara que no es va fer pública fins ahir en tractar-se d'un procès llarg que cal diversos tràmits.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento