Comunitat Valenciana

El jutjat arxiva el cas per presumpta prevaricació pel qual havien de declarar Baldoví i Tamarit

  • El magistrat encarregat de la causa considera que no existeix "indici algun del delicte investigat".
BALDOVÍ
BALDOVÍ
COMPROMÍS
BALDOVÍ

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca ha decretat el sobreseïment provisional de la causa per presumpta prevaricació administrativa per la qual havia citat a declarar com a investigats el pròxim 17 de febrer l'exalcalde de Sueca i diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví, i l'exalcaldessa d'aquesta mateixa localitat i actual secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

El magistrat ha pres aquesta decisió després de prendre declaració en qualitat d'investigada una tècnica municipal. Així mateix, amb anterioritat, havia decretat l'arxiu de les diligències per a una altra investigada, que exerceix el càrrec de secretària municipal, han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El titular del jutjat considera que no existeix "indici algun del delicte investigat" ja que l'actuació de l'Ajuntament en relació a la legalitat d'unes obres es va ajustar "en tot cas a la legalitat i les resolucions judicials que li afectaven".

La resolució, dictada en una interlocutòria amb data d'aquest dijous, no és ferm i contra ella cap recurs de reforma davant el propi jutjat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento