Comunitat Valenciana

Nicky Jam s'uneix al cartell del Festival de Música Urbana Big Sound de València

El Festival de Música Urbana Big Sound, que tindrà lloc el 10 i 11 de juliol en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, anuncia la incorporació al seu cartell de Nicky Jam.
Nicky Jam
Nicky Jam
REMITIDA BIG SOUND
Nicky Jam

L'estrela s'uneix així als ja anunciats Becky G., C. Tangana, Bad Gyal, Don Patricio o Ana Mena i a "molts altres encara per anunciar", informen els responsables de la cita musical en un comunicat.

Els assistents al festival valencià tindran l'oportunitat de "gaudir del nou xou de l'estrela nord-americana al complet, a més de la primera actuació a València d'una altra estrela; l'actriu, cantant i compositora Becky G, reconeguda, en altres premis, com la Millor Artista Femenina així com amb el Premi Evolució Extraordinària en els Latin Music Awards", destaquen.

En la seua última actuació en la ciutat, Nicky Jam va congregar més de 10.000 persones i recentment més de 15.000 en el madrileny Wizink Center.

Amb quasi 25 anys de vida professional, Nick Rivera Caminero, conegut com Nicky Jam, és un dels cantants de reggaeton "més interessants i amb major prestigi dins del panorama musical llatí actual, i una de les figures més destacats del gènere urbà", recalca l'organització.

Amb 110 nominacions i 37 premis acumulats en la seua carrera, inclosos un Latin Grammy a la Millor Actuació Urbana i diversos Latin American Music Awards.

Líder habitual en el #TOP1 de les llistes de tot el món, Nicky Jam compta amb una discografia infinita de senzills a més de 7 àlbums d'estudi i una llarga llista de col·laboracions juntament amb alguns dels artistes més importants de la indústria musical com Steve Aoki, Shakira, Wisin, J Balvin o Alejandro Sanz.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento