Maroto sobre Fira València: "Al marge de la gestió, l'important és tindre espais per a visibilitzar la indústria"

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha eludit aquest dimecres pronunciar-se sobre la reestructuració de Fira València: "Jo no em vaig a ficar en eixe debat", ha resolt. Però açò sí, creu que es necessiten recintes "com aquest" i que, "al marge de la gestió, l'important és que comptem amb espais per a visibilitzar la indústria".
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto en Cevisama, Fira València.
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto en Cevisama, Fira València.
EUROPA PRESS TV

Així ho ha manifestat durant la seua visita a la 38 edició de la Fira Internacional Cevisama que se celebra en Fira València, en ser preguntada sobre si és partidària que aquest recinte, en ple procés de reestructuració, adopte un model de cogestió públic-privada o de sectors predominants.

Maroto ha ressaltat la importància de comptar amb "espais per a visibilitzar la indústria" -aquests dies la del sector ceràmic- , per la qual cosa ha insistit: "Més important que la gestió, allò important és comptar amb fires a Espanya" que puguen servir d'"aparador" per a "mostrar al món el que som". "Aquests espais ens permeten acostar Espanya a altres països, general sinergies i seguir creant producte i marca", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento