Comunitat Valenciana

La Nau presenta un llibre sobre la igualtat de les llengües en l'administració

  • Per als autors, Vicenta Tasa i Anselm Bodoque, es tracta d'un problema per resoldre.
Aula Magna de la Nau
Aula Magna de la Nau
UV
Aula Magna de la Nau

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (UV) acull aquest dimecres la presentació del llibre 'La igualtat de les llengües en l'Administració: un problema sense resoldre', escrit per Vicenta Tasa i Anselm Bodoque dins de la 'Col·lecció Rafael L. Ninyoles'.

En aquest assaig, la doctora en Dret Constitucional i experta en drets lingüístics i el doctor en Ciència Política i especialista en polítiques públiques i elits analitzen de manera rigorosa la jurisprudència en matèria lingüística.

Altres aspectes que aborda el llibre són la regulació legal i les polítiques per a la igualtat i la plena garantia dels drets lingüístics a Espanya; especialment, en les comunitats amb diverses llengües oficials, detenint-se de manera singular a la Comunitat, detalla la institució acadèmica en un comunicat.

'Un problema sense resoldre' aporta així una visió exhaustiva i de conjunt, a més d'establir una conclusió clara: després de quaranta anys de democràcia, la igualtat lingüística en les administracions públiques continua sent un problema per resoldre, especialment en llocs com la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento