Comunitat Valenciana

La concentració que promou Vox contra el govern a València es trasllada per a no coincidir amb les 'Magues de Gener'

La concentració que impulsa la plataforma España Existe i que porta dies promovent Vox "en defensa de la sobirania després de la traïció del president del Govern, Pedro Sánchez" aquest diumenge, es traslladarà de la plaça de l'Ajuntament de València a la plaça de Manises per a evitar coincidir amb la cavalcada de les 'Magues de Gener', que impulsa la Societat Coral el Micalet.

Així ho ha confirmat la Delegació del Govern, que va proposar aquest canvi perquè no coincidira aquesta manifestació amb la cavalcada, un acte infantil.

La cavalcada de les Magues de Gener forma part de la 'Festa de la Infantesa' que aquest 2020 reivindicarà la defensa de l'horta valenciana amb el lema 'L'horta no es toca'. L'objectiu de la iniciativa és portar els valors de la 'llibertat, igualtat i fraternitat' als més xicotets, que són precisament els noms de les tres magues.

Amb aquesta iniciativa, es recupera la 'Festa del Xiquet' de finals de l'any 1936, que va ser organitzada pel govern de la Segona República per a "obsequiar i alegrar als milers de xiquets i xiquetes refugiats que havien fugit del perill de les bombes".

Sobre aquest tema, el diputat de Vox en Les Corts Valencianes, ha publicat un tuit en el qual assegura que "davant la Cavalcada de Reines Magues de Joan Ribó, en honor a Stalin, España Existe canvia la ubicació de la Concentració per la unitat d'Espanya a la plaça de Manises, enfront de la Diputació de València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento