Comunitat Valenciana

Cantó rebutja la proposta de federalisme de Puig i advoca per la via constitucionalista davant dels problemes valencians

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha rebutjat la proposta de federalisme del president de la Generalitat, Ximo Puig, i ha advocat per la "via constitucionalista" per a solucionar els problemes dels valencians.
El síndic de Cs, Toni Cantó, en imatge d'arxiu
El síndic de Cs, Toni Cantó, en imatge d'arxiu
CIUDADANOS
El síndic de Cs, Toni Cantó, en imatge d'arxiu

Així mateix, en un comunicat, ha lamentat que Puig es negue a donar explicacions sobre "les sospites de corrupció i clientelisme que hi ha al voltant de les empreses de la seua família" però "vullga diàleg per a donar-li més competències als nacionalistes".

Cantó ha considerat que "Espanya és un dels països més descentralitzats del món" i ha defès "la via constitucionalista com l'única capaç de solucionar els problemes dels valencians i dels espanyols".

"El senyor Puig, que ha un batut el rècord d'absentisme en Les Corts i que ha anunciat que va a estar en política més de 40 anys, vol parlar de donar més competència a Junqueras, Torra o al PNB", ha denunciat el síndic de Cs, al mateix temps que ha insistit que "els valencians no mereixem un president que es comporte com 'el Berlusconi de Morella'".

Cantó ha recordat la petició de Cs que el cap del Consell comparega en un ple extraordinari per a donar compte de "totes les presumptes irregularitats que li afecten a ell i al seu entorn".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento