Comunitat Valenciana

Begoña Rodrigo, Quique Dacosta i Ricard Camarena protagonitzaran el Fest/n, que combinarà art i gastronomia

Els xefs valencians Begoña Rodrigo, Quique Dacosta i Ricard Camarena són alguns dels cuiners que participaran en la primera edició del Fest/n, un certamen que combinarà l'art i la gastronomia en 14 espais de València entre el 24 de gener i el 2 de febrer.
Dia dels Museus en el Cente del Carme
Dia dels Museus en el Cente del Carme
GVA
Dia dels Museus en el Cente del Carme

Un showcooking amb Quique Dacosta, un debat gastronòmic amb Ricard Camarena, una exposició de Picasso amb un coctel elaborat per Begoña Rodrigo; música que inspira mocktails; un showcooking de cuina monacal, són algunes de les experiències gastronòmiques "úniques i autèntiques" per a viure la cultura que ofereix Fest/n, ha informat l'organització en un comunicat.

El Centre del Carme Cultura Contemporània, Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), Bombes Gens, Fundació Bancaixa, el Palau de Les Arts, Berklee, Convent Carmen i el Mercat de Colom són els espais emblemàtics que participen en el festival, així com les principals galeries d'art contemporani de la ciutat, com a Luis Adelantado, Ana Serratosa, Rosa Santos, Shiras Galeria, Set Espai d'Art i Galeria Thema.

Al festival, impulsat per Visit València amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, també se sumarà el Celler de Proava.

L'oferta es complementarà amb activitats gratuïtes, xarrades amb professionals de la cultura o de la gastronomia, visites guiades, exposicions o menús degustació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento