Comunitat Valenciana

La recerca del veí de Gata de Gorgos desaparegut des de dimecres s'amplia a altres pobles

L'Ajuntament de la localitat alacantina de Gata de Gorgos ha informat que el dispositiu de recerca de Miguel Angel Gilabert, un veí de la localitat que està desaparegut des de dimecres passat, s'ha ampliat als termes municipals pròxims, després que l'última connexió del seu telèfon mòbil s'haja localitzat a Xàbia.
L'home desaparegut a Gata de Gorgos.
L'home desaparegut a Gata de Gorgos.
AYTO GATA DE GORGOS
L'home desaparegut a Gata de Gorgos.

Així ho ha donat a conéixer l'alcalde de Gata, José Francisco Signes, que ha comparegut, segons ha informat el consistori, al costat dels regidors de Seguretat de Gata, Juan Vicente Vallés, i de Xàbia, Pepa Gisbert.

En total, són més de 130 efectius de la Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local de Gata, Llíber i Xàbia, a més d'una unitat del 112, Protecció Civil i voluntaris els qui participen en la cerca, que compta amb el suport d'helicòpters, gossos i drons.

L'Ajuntament ha informat que dimecres passat a les 07.00 hores va ser l'última vegada que van veure Miguel Ángel Gilabert pel poble i amb la idea d'eixir a la muntanya, a la zona de la Font de la Mata, per a buscar el mòbil que havia perdut. Aquesta pista és la que ha centrat la investigació des del primer moment, ha precisat el consistori.

No es descarta cap possibilitat, encara que l'Ajuntament ha indicat que dijous a la nit ja s'havia pentinat el 90% del terme de Gata de Gorgos i hui divendres el contingent es desplaçava a Xàbia.

El comandament està instal·lat a l'Edifici Polivalent de Gata de Gorgos, per la qual cosa s'ha sol·licitat que si algú disposa d'alguna informació pot posar-se en contacte amb el telèfon de coordinació: 606 599 799.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento