Comunitat Valenciana

Es reactiva la cerca de la jove desapareguda a Manuel, amb uns 150 efectius i la presència de la UME

Al voltant de 150 efectius han reprès aquest dimarts la cerca de Marta Calvo, la jove de 25 anys de de la qual no es tenen notícies des de principis del mes de novembre quan va quedar per internet amb un home i va comunicar a sa mare per Whatsapp la seua ubicació en la localitat valenciana de Manuel.
Casa de Manuel des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda
Casa de Manuel des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda
EUROPA PRESS
Casa de Manuel des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda

En la cerca, que abasta aquest terme municipal i els voltants, estan ja participant efectius de la Unitat Militar d'Emergències, després que aquest dilluns la Guàrdia Civil demanara al Govern la seua activació, segons han informat fonts de la Delegació del Govern.

Les tasques de cerca de la jove van haver de ser suspeses aquest dilluns davant les intenses precipitacions que queien sobre la zona, però amb la millorança de l'oratge s'han reprès aquest dimarts amb participació d'unes 150 persones components de diferents efectius.

El delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va destacar aquest dilluns que la zona de cerca estava sent "molt àmplia" i lloava el "grandíssim esforç" de la Guàrdia Civil, en un àrea que presenta les seues "complicacions". Sobre la investigació, assenyalava que avança "lentament" perquè hi ha "pocs vestigis".

L'home amb el qual havia quedat la jove i presumpte responsable de la seua desaparició no ha sigut localitzat. Els agents han registrat tant la seua vivenda de Manuel com una altra en la qual havia viscut a l'Olleria. Així mateix, van localitzar un vehicle de la seua propietat que havia intentat que fora desballestat i que també ha sigut analitzat en busca de pistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento