Comunitat Valenciana

Naix 'Amstel Torró', una cervesa d'edició limitada per a assaborir el Nadal

Amstel, cervesa elaborada a la Comunitat Valenciana, vol retre homenatge a tots els "mestratges de la terreta" amb una sèrie d'edicions limitades inspirades en els oficis lligats a la gastronomia, cultura i artesania.
Cerveses Amstel sabor Torró
Cerveses Amstel sabor Torró
AMSTEL
Cerveses Amstel sabor Torró

La proximitat de les festes ha inspirat la primera d'aquestes cerveses, centrada en un dels dolços més característics del Nadal i la gastronomia valenciana: el torró de Xixona (Alacant).

Així sorgeix 'Amstel Torró', una edició limitada amb marcat caràcter nadalenc que naix de l'experiència i el saber fer dels mestres cervesers llevantins i de la col·laboració de la marca amb la Denominació d'Origen Torró de Xixona.

Es tracta d'una cervesa que conserva l'essència d''Amstel Original', mantenint el seu aspecte daurat i la seua bambolla persistent, conseqüència d'eixa potència que dona emprar 100% malta, destaca la firma en un comunicat.

També transmet un lleuger amargor gràcies al llúpol tardà de la varietat Perle ('late hopping'), amb l'afegit de l'aroma a torró amb mel tan lligat a Xixona i a la Comunitat Valenciana.

La seua lleugera dolçor està present des de la primera impressió en nas encara a baixa temperatura, entre 0 i 2 graus. Encara que sorprèn en boca, roman el perfil fresc de la cervesa a més d'un deliciós sabor a torró amb regust a mel. Tot açò la converteix en una cervesa "única i irrepetible".

Aquesta edició limitada és la primera d'una sèrie per a posar en valor els mestratges valencians, lligats als sabors d'aquesta terra amb la qual la companyia està vinculada des de fa més de 75 anys, quan es va establir la seua primera fàbrica de cerveses en el barri del Cabanyal de València.

La cervesa s'ha presentat aquest dimecres juntament amb la iniciativa Terra de Mestres en l'espai Amstel Art de València, per part d'Alejandro Rodríguez, responsable de Relacions Institucionals de Heineken Espanya en Llevant; Daniel Quer, de màrqueting d'Amstel; Rafael Sánchez, mestre cerveser valencià, i Primitivo Rovira, mestre torroner de Xixona, amb la presència de Federico Moncunill, secretari general de Consell Regulador IGP Xixona i IGP Torró d'Alacant i Alexis Verdú, director de certificació del Consell Regulador IGP Xixona Torró d'Alacant.

Amstel mostra així el seu compromís amb la Comunitat Valenciana i el seu suport a les tradicions, la cultura i l'esport, des de la seua fàbrica a Quart de Poblet (València). Està present en més de 18.000 punts de venda i genera uns 300 ocupacions directes i 12.000 indirectes en la regió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento