Comunitat Valenciana

Atur.- Puig: "Les dades de l'atur demostren la resiliència de l'economia valenciana"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts que les dades de l'atur i de la Seguretat Social d'octubre són "més positius" que els de la resta d'Espanya i "demostren la resiliència de l'economia valenciana en una situació de gran competència i dificultats dels mercats exteriors".
Puig
Puig
PSPV
Puig

Puig ha realitzat aquestes declaracions abans d'assistir a l'assemblea del consell rector de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval).

Sobre aquest tema, el cap del Consell ha ressaltat que les xifres de la desocupació d'octubre de la Comunitat València, que és l'única autonomia en la qual es va reduir l'atur, amb un descens de 542 aturats fins als 364.314 desocupats, són "positives dins de les dificultats" i són millors que les de la resta d'Espanya".

"Em correspon defendre l'economia i les empreses valencianes que estan sabent interpretar aquest moment i ens faran més forts de cara al futur i davant les incerteses no hi ha més que estabilitat diàleg i honradesa", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento