Comunitat Valenciana

Atupa presenta aquest dissabte a València 'Foríssima', el seu nou disc en forma de "carta de comiat"

El grup valencià de rap Atupa presenta aquest dissabte en la Sala Moon de València el seu últim disc, 'Foríssima', que segons afirmen "sorprenentment és una carta de comiat, ja que llevat que aparega el miracle de la resurrecció, probablement suposarà la mort del grup".

'Foríssima' inclou gèneres com el rap, el dancehall i el trap i porta col·laboracions amb Antwan i Noche de Saudade Sauce, Pa Lao d'Orxata i Héctor Peropadre d'Aspencat, i el grup ho presentarà tant a València com a Barcelona (el dijous 31 en la Sala Apolo), ha informat la promotora en un comunicat. A València es pujaran també a l'escenari Émbolo i Santa Salut.

Davant aquest "punt d'inflexió" que suposa l'àlbum, els Atupa "han decidit riure's". "Arrere queden més de cinc anys de carrera carregats de bons moments i la certesa que l'escena musical del País Valencià afortunadament ha canviat molt respecte quan van començar. Segur que alguna cosa tenen a veure", ha indicat.

Després d'aquest lustre formant part de la indústria musical valenciana el grup "analitza la seua història i les diferències que hi ha a l'escena actual". Així, "no volen rendir comptes amb ningú, sinó parlar de la seua evolució com a persones que breguen amb els problemes diaris i amb les relacions humanes", han assenyalat des de la promotora.

En el disc, els ritmes africans i llatins "s'obrin camí entre els ritmes urbans habituals d'Atupa i l'edició de veus pren un lloc clau a algunes de les cançons". El disc està produït íntegrament per Saudade Sauce, col·lectiu del qual és membre Noche (el DJ d'Atupa).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento