Comunitat Valenciana

El Consell ratifica la solvència d'Aerocas com a pas previ per a assumir la gestió de l'aeroport de Castelló

  • El ple del Consell ha acordat aquest divendres convalidar i ratificar el document que acredita la solvència economicofinancera de la societat pública Aeroport de Castelló SL (Aerocas) per a exercir com a gestor aeroportuari.
Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló
AEROCAS - Archivo
Aeroport de Castelló

Aquest acord s'emmarca en el procés de certificació que està duent a terme Aerocas davant l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per a assumir la gestió de l'aeroport de Castelló a partir del pròxim 1 de novembre.

Per a obtindre aquesta certificació AESA va sol·licitar que el soci majoritari d'Aerocas acreditara que la mercantil disposa dels recursos necessaris i suficients per a fer front a les seues obligacions com a proveïdor de servicis de navegació aèria, a fi de complir amb les responsabilitats que li corresponen, tal com estableix el Reglament de la UE.

Aerocas va demanar al seu soci majoritari, la Generalitat, que certificara que reuneix la capacitat economicofinancera necessària per al normal acompliment de les seues funcions com a gestor aeroportuari, de forma continuada, segura i eficient.

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, com a representant del soci majoritari, va subscriure el passat 16 de setembre un document que garanteix la solvència economicofinancera necessària perquè Aerocas actue com a gestor aeroportuari. Ara, el ple del Consell ha ratificat i convalidat el document atorgat a la societat pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento