Comunitat Valenciana

El dissenyador gràfic de Rosalía plasma l'"atmosfera nocturna" del cinema en el cartell de la Cabina

  • Ausias Pérez, creador de l''artwork' d'artistes com Rosalía, Nathy Peluso o Los Chikos del Maíz, plasma l'"atmosfera nocturna i celebrativa del cinema" en el cartell de la dotzena edició de la Cabina - Festival Internacional de migmetrages de València.
Cartell de la Cabina 2019
Cartell de la Cabina 2019
AUSIAS PÉREZ
Cartell de la Cabina 2019

L'artista valencià ha creat dos tipus de cartells en els quals l'arquitectura de les seus principals del certamen cobren protagonisme: la Filmoteca de València (Secció Oficial) i el Centre Cultural La Nau (Amalgama, Inèdits, Visuals i enguany tant la inauguració com la clausura), detalla La Cabina en un comunicat.

El romanticisme que engloba l'acte d'anar al cinema, l'arquitectura dels edificis on es projecta i la nit, que Ausias Pérez vincula al seté art, són els dos elements amb els quals juguen els cartells.

Aquest dissenyador coneixia La Cabina i havia estat en alguna de les seues edicions. Després de treballar algunes il·lustracions sobre arquitectura amb anterioritat, quan li van proposar dissenyar el cartell va pensar que era "una bona oportunitat per a fer referència a l'Edifici Rialto" de València.

Com cada edifici que acull el festival "forma part d'un estil molt diferent", va optar per dividir la imatge en dos cartells "sense deixar de respirar la mateixa atmosfera nocturna i celebrativa" que suposa per a ell el cinema, com va relatar en la presentació aquest dijous en l'espai Nolich de València, juntament amb la directora de la Cabina, Sara Mansanet, amb la col·laboració de Cervesa Turia.

El Festival Internacional de Migmetrages de València celebra enguany la seua dotzena edició del 21 al 29 de novembre. Està coorganitzat per l'Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Conselleria de Cultura a través de la direcció general de Cultura i Patrimoni, la Regidoria d'Acció Cultural de València i la Diputació de València, amb el patrocini oficial de Cervesa Turia i Caixa Popular.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento