Comunitat Valenciana

El cap de setmana porta màximes de 30ºC a València i pluges disperses a Castelló

  • El cap de setmana arranca aquest divendres amb temperatures màximes de fins a 30 graus en la ciutat de València i cels poc nuvolosos en la majoria de la Comunitat Valenciana, encara que en l'interior de la província de Castelló podran caure precipitacions disperses i ocasionals al matí, en general febles.
Calor
Calor
EUROPA PRESS - Archivo
Calor

Els termòmetres oscil·laran entre 30 i 18 graus en la capital del Túria, 28 i 17 en la ciutat d'Alacant i 27 i 15 a Castelló de la Plana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aquest divendres serà especialment calorós en punts com Elx, Oriola (Alacant), la Vall d'Uixó (Castelló) o Gandia (València), amb màximes que podran arribar als 29 graus.

Per contra, en la localitat valenciana de Requena el mercuri no passarà de 23 graus i baixarà fins als 11, mentre que les mínimes a Morella (Castelló) arribaran als 9 graus.

En general, la jornada transcorrerà a la Comunitat Valenciana amb cels poc nuvolosos i intervals de núvols mitjans i alts. Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes es mantindran amb pocs canvis.

Al llarg d'aquest divendres, el vent bufarà de component oest fluix al matí, amb intervals de moderat a València, i tendirà a la vesprada a component sud i a intervals de moderat en el litoral.

PLUGES AÏLLADES PER A DISSABTE

La tònica seguirà aquest dissabte, 19 d'octubre, de nou amb cels poc nuvolosos, encara que a la vesprada podran caure pluges febles i aïllades de forma ocasional en l'interior de la mitat nord. No hi haurà canvis significatius en els termòmetres: de 29 a 18 graus a València, 29 a 15 a Castelló i 26 a 15 a Alacant.

Ja el diumenge 20, el cap de setmana acabarà amb intervals nuvolosos i baixa probabilitat de precipitacions, disperses i ocasionals, si bé el cel tendirà a aclarir-se a la vesprada. Les temperatures baixaran en l'interior i no registraran canvis en el litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento