À Punt i la Politècnica organitzen una jornada d'innovació per a "buscar solucions als reptes de l'audiovisual"

  • À Punt Mèdia i l'Universitat Politècnica de València (UPV) han celebrat al Centre de Producció de Programes de Burjassot la primera Jornada d'Innovació Oberta, centrada a buscar solucions en els reptes que es plantegen al sector audiovisual, en la qual han participat una trentena d'investigadors universitaris i de treballadors de l'espai públic de comunicació.
Primera Jornada d’Innovació Oberta, centrada a buscar solucions als reptes que es plantegen al sector audiovisual.
Primera Jornada d’Innovació Oberta, centrada a buscar solucions als reptes que es plantegen al sector audiovisual.
A PUNT

La jornada ha sigut inaugurada per la directora general d'À Punt, Empar Marco, i pel vicerector d'Investigació, Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla, ha informat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) en un comunicat.

Els reptes que ha plantejat À Punt als equips investigadors de la UPV són la traducció simultània i la subtitulació automàtica, la llengua de signes amb avatar en temps real, les mètriques automàtiques de continguts audiovisuals i la millor difusió en un sistema transmedia.

La jornada obri "noves línies de col·laboració entre les dos institucions en matèria d'investigació", que se sumen a aquelles que ja tenien.

La CVMC i la Universitat Politècnica van subscriure l'11 de juliol del 2017 un conveni de col·laboració en matèria acadèmica, cultural i científica, que ja s'ha traduït en la celebració d'un segon 'Pitching' de l'Audiovisual Valencià o en la col·laboració per a difondre i promocionar l'animació en el marc de la setena edició del festival 'Prime the Animation!', que es va celebrar a principis d'aquest mes d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento