Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar amb un ganivet a clients d'un bar de Sueca, entre ells xiquets

  • Agents de la Policia Local de Sueca (València) han detingut un home per presumptament amenaçar amb un ganivet les persones que es trobaven en un bar cèntric del municipi, entre elles xiquets.

Els fets van ocórrer al voltant de les 21.30 hores del diumenge, quan la Policia Local de Sueca va rebre un avís dels clients de l'establiment. Pel que sembla, un home estava amenaçant amb un ganivet a les persones que es trobaven en el bar, havia produït destrosses en el local i fins i tot va intentar agredir una persona que li havia retret la seua actitud, segons ha informat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc, va localitzar el sospitós i va intentar persuadir-li perquè entregara el ganivet. L'home tenia símptomes d'haver consumit alcohol i els agents no aconseguien que es calmara, per la qual cosa, davant la seua actitud amenaçadora, van procedir a la seua immobilització.

Pel que sembla, el sospitós es va acostar massa a un dels agents amb actitud amenaçadora, traspassant la distància de seguretat, i la policia "es va veure obligada a utilitzar la pistola táser a fi de protegir la seua integritat i la de la resta de persones del bar", segons ha explicat l'edil de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Finalment, l'home va ser detingut i passarà a disposició judicial aquest dilluns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento