Comunitat Valenciana

Catalá (PP) demana a Grezzi que s'aparte de la comissió sobre el frau de l'EMT para no ser "jutge i part"

  • La portaveu del PP en l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat aquest dimarts al regidor de Mobilitat i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi (Compromís), que s'aparte de la comissió de treball creada en aquesta companyia pública d'autobusos per a investigar el frau de 4 milions d'euros detectat recentment. Catalá ha considerat que Grezzi "no pot ser al mateix temps jutge i part".
Giuseppe Grezzi. Balanç EMT 2018
Giuseppe Grezzi. Balanç EMT 2018
EUROPA PRESS - Archivo
Giuseppe Grezzi. Balanç EMT 2018

La responsable del grup municipal 'popular' ha parlat d'aquest frau i de la situació que travessa l'EMT després de l'acte celebrat en el consistori per a traslladar la Reial Senyera des del Museu Històric Municipal fins al Saló de Cristall perquè els ciutadans puguen visitar-la amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Catalá ha defès que els consellers del PP en l'Empresa Municipal de Transports estan emparats per la legislació mercantil per a impugnar la convocatòria del Consell d'Administració -celebrat aquest dilluns per a renovar el seu gerent, aprovar un augment de sou, nomenar altres directius de la companyia i aprovar la compra de nous autobusos- per no haver rebut tota la documentació.

En aquesta línia, ha reiterat, com va apuntar recentment, que "els nomenaments amb contractes d'alta direcció que ahir va aprovar el Consell d'Administració de l'EMT, amb el vot en contra dels regidors del PP, poden resultar lesius per a l'interés públic de l'empresa donat el context en el qual ens trobem".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento