Comunitat Valenciana

La V Fira Animalista de València inclourà tallers, desfilades i activitats familiars

  • Se celebrarà el diumenge 6 d'octubre al jardí del Túria de València.
FIRA ANIMALISTA
FIRA ANIMALISTA
REMITIDA
FIRA ANIMALISTA

Tallers, desfilades i activitats dirigides a tots els públics componen l'oferta de la cinquena edició de la Fira Animalista, que se celebrarà el pròxim 6 d'octubre al jardí del Túria de València amb l'objectiu de fomentar i respecte i l'estima pels animals.

La cita, impulsada per la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de València, celebra que el dia 4 d'octubre es commemora el Dia Mundial dels Animals. El certamen s'instal·larà des de les 11.00 fins a les 20.00 hores, al tram 9 del jardí del Túria, situat entre el Pont de l'Exposició i el de les Flors.

La ciutat de València "aferma així el seu compromís pel respecte animal", destaca l'organització, que detalla que el programa inclourà tallers, exhibicions i desfilades per a tots els públics.

Més de 30 associacions

La fira comptarà amb la presència "fonamental" de més de 30 associacions i entitats, sense ànim de lucre, implicades en la defensa i protecció dels animals, les quals donaran a conéixer el paper que desenvolupen diàriament.

La regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, recorda, en un comunicat, que "la Fira Animalista va nàixer amb una doble intenció: d'una banda la de visibilitzar el treball altruista de les associacions animalistes i, d'altra, la de fomentar la reflexió i la conscienciació ciutadana en matèria de defensa animal".

"Només aconseguirem una societat millor si eduquem, també des de les administracions, en la necessitat de vetlar pels animals", recalca l'edil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento