Comunitat Valenciana

María José Catalá portarà la Reial Senyera el 9 d'Octubre

  • Ho farà sis anys després de l'última vegada que la va portar el Partit Popular.
  • "És un honor i un orgull portar la Reial Senyera el dia de la festa de tots els valencians", ha declarat.
Imatge d'arxiu de María José Catalá
Imatge d'arxiu de María José Catalá
CUROPO POPULAR EN LES CORTS - Archivo
Imatge d'arxiu de María José Catalá

La portaveu del grup municipal 'popular' en l'Ajuntament de València, María José Catalá, serà la persona que porte la Reial Senyera el 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, sis anys després de l'última vegada que la va portar un membre del PP.

Segons ha assegurat Catalá en un comunicat, "és un honor i un orgull portar la Reial Senyera el dia de la festa de tots els valencians". "Sens dubte, va a ser un any molt especial per a mi per tot el que sentim des del PP pels nostres senyals d'identitat, i que és molt. Hem demostrat que hem estat sempre amb els nostres senyals d'identitat", ha dit.

La decisió de la persona que portarà la Senyera s'ha adoptat en la junta de portaveus municipals prèvia al ple del pròxim dijous. La legislatura passada cap regidor del PP la va portar i, de fet, l'última vegada que un regidor del PP va portar la bandera va ser el 2013, amb Cristóbal Grau com a encarregat.

La portaveu 'popular' va comunicar a l'inici de la legislatura a l'alcalde Joan Ribó, de qui és potestat la designació, l'interés del seu grup de poder portar la Reial Senyera. En la junta de portaveus, el primer edil ha comunicat que enguany serà un regidor del PP qui la porte i el grup ha optat per la portaveu, María José Catalá.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento