Comunitat Valenciana

Detingut a Torrevella un fugitiu buscat per Itàlia per violació després de fugir de la Policia santant per una finestra

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrevella (Alacant) a un fugitiu gabonés que havia fugit per la finestra de la caserna general de la Policia a Torí, després de saltar des d'una altura de quatre metres, després d'haver sigut detingut per violació.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Segons ha informat la Policia en un comunicat, el fugit, de 35 anys, alt i de complexió atlètica, estava reclamat per les autoritats italianes per violació i, en ser imputat per aquest fet, va saltar per una finestra situada a quatre metres d'altura i es va donar a la fuga.

La investigació va començar quan agents de la Policia Nacional, especialitzats en la localització de fugitius, van rebre la informació que podria trobar-se a Espanya un ciutadà de la República Gabonesa reclamat a Itàlia per violació.

Aquesta persona ja havia sigut detinguda per les autoritats italianes i, una vegada en la caserna general de la Policia de Torí i en presència del fiscal instructor de la causa, va ser imputat com a autor del delicte.

En eixe mateix instant, el detingut va saltar per una finestra des d'altura de quatre metres per a sorpresa tant dels agents de la policia italiana que es trobaven en l'habitació com del seu advocat, segons explica la Policia. Una vegada en l'exterior, i després de la caiguda, es va alçar "una mica atordit" i va fugir a gran velocitat a l'estació Porta Susa de Torí.

Després de diverses setmanes de fugida, i una complexa tasca de localització i vigilància dels agents espanyols i italians, va ser trobat en un pis situat en el centre de la ciutat alacantina de Torrevella (Alacant). Per a poder arrestar-lo es van necessitar cinc agents a causa de la "forta resistència" que va oposar el fugitiu, que ja ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento