Comunitat Valenciana

Detingut un xic de 19 anys per apunyalar un altre a Alacant després de discutir per uns petards

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un jove de 19 anys per presumptament agredir un altre amb una navalla després d'iniciar una discussió després de disparar diversos petards. La víctima va rebre una ferida en el costat i va haver de ser atès en l'Hospital General.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional.
POLICÍA NACIONAL
Cotxe patrulla de la Policia Nacional.

Els fets es van succeir durant aquest cap de setmana en la zona Nord d'Alacant quan el presumpte agressor va recriminar a la víctima que haguera llançat uns petards molt prop d'on es trobaven, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.

Així, va començar una discussió en la qual l'ara detingut presumptament va traure una navalla i va arremetre contra la víctima a la qual va causar un tall en el costat. A més, el suposat agressor va aconseguir tirar al sòl al ferit que es va colpejar en el cap amb la vorera.

Amb l'ajuda d'un conegut, la víctima va poder fugir i sol·licitar auxili a una patrulla de la Policia Nacional que es trobava propera al lloc dels fets. Els policies van sol·licitar la presència d'una ambulància que va assistir al ferit i ho va traslladar a l'Hospital d'Alacant, on va ser atès i on li van donar diversos punts de sutura.

Amb les indicacions de la víctima, els agents van localitzar el presumpte agressor que es trobava a escassos metres, en el lloc del succés, i es va procedir a la seua detenció. El xic de 19 anys, acusat d'un delicte de lesions, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento