Comunitat Valenciana

'La Llamada', Michael Jackson i Ricardo Darín, protagonistes en l'Olympia

  • L’exitosa obra dels Javis estarà en cartell del 28 d’agost al 8 de setembre.
  • El Teatre Talia començarà la temporada amb ‘L’Electe’, 'Habla coño habla' i 'Hitchcock, la comedia'.
Nerea, protagonista de 'La llamada'
Nerea, protagonista de 'La llamada'
REMITIDA OLYMPIA METROPOLITANA
Nerea, protagonista de 'La llamada'

'La Llamada', un dels fenòmens musicals dels últims anys, un concert homenatge al rei del pop, Michael Jackson, i el gran èxit dels actors Ricardo Darín i Andrea Pietra 'Escenas de la vida conyugal' són alguns dels plats forts de la nova temporada del Teatre Olympia de València.

Després del parèntesi estival, la veterana sala reprén l'activitat amb la posada en escena, del 28 d'agost al 8 de setembre, de 'La Llamada', de Javier Ambrosi i Javier Calvo, Els Javis. L'espectacle, que té també versió cinematogràfica, combina, en un còctel explosiu, la fe, l'amistat, el primer amor, l’electro-llatí i Whitney Houston.

Després del seu èxit a Madrid, arriba a València amb Nerea Rodríguez, Lucía Gil, Erika Bleda, Roko, Mar Abascal i en el paper de Déu s'alternaran Richard Collins Moore, Ruth Lorenzo i Raoul.

Del 12 al 15 de setembre, el Olympia acollirà 'I want u back', un musical que recorda el llegat artístic de Michael Jackson. La funció es va estrenar en el Teatre Calderón de Madrid, on va comptar amb un extraordinari acolliment de públic i crítica amb un total de 47 concerts consecutius, establint un rècord mundial en aquest tipus de trobada que homenatja la figura del cantant.

La següent cita, a partir del 18 de setembre, d'aquesta agenda cultural és la comèdia 'Los hombres son de Marte y las mujeres de Venus', amb Manu Badenes com a mestre de cerimònies. Basat en el best-seller de John Gray, proposa una divertida classe sobre les diferències entre homes i dones.

El dia 21 recalarà a València l''Ilustres Ignorantes World Tour', un espectacle còmic amb Javier Coronas, Javier Cansado i Pepe Colubi i que comptarà amb Raúl Cimas com a artista convidat.

Des del teatre valencià destaquen que un dels "esdeveniments teatrals de la temporada" és 'Escenas de la vida conyugal', amb Ricardo Darín i Andrea Pietra. En paraules del propi actor, "el compromís actoral més important" de la seua carrera.

L'obra -que estarà en cartell del 25 al 29 de setembre- ja ha sigut vista per més de 350.000 espectadors al llarg de les seues més de 450 representacions a l'Argentina, Espanya, l'Uruguai, Xile i el Perú.

Teatre Talia

Per part seua, el Teatre Talia torna amb una de les comèdies de la temporada, 'L'Electe', un "duel actoral d'altura" entre Josep Manel Casany i Alfred Picó, en una premiada producció de L'Horta Teatre.

Així mateix, la companyia valenciana Unaovarias representarà 'Habla coño habla' i els riures ompliran l'espai teatral amb 'Hitchcock, la comedia', amb Jordi Ríos i Mònica Pérez. A més, tornen 'Les Nits del Talia' amb l'humor disbauxat d'Óscar Tramoyeres i Viviendo del Cuento.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento