L'Off Romà presenta 'Shhhh!', de la companyia La Intensa
L'Off Romà presenta 'Shhhh!', de la companyia La Intensa GVA

La 36a edició del festival Sagunt a Escena continua amb l'espectacle 'Shhhh!', de la companyia La Intensa, que es representarà al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt el dimecres 21 d’agost, a les 20 hores. Les entrades tenen un preu de 7 euros i es poden comprar al mateix teatre. 

'Shhhh!' és una peça dramàtica escrita i dirigida per Marian Villaescusa que reflecteix la vivència personal del càncer de l'autora des de la proximitat i l'humor. 

El títol de l'obra fa referència al mutisme que sol acompanyar el càncer i també al silenci que necessita qualsevol persona afectada per a entendre i comprendre el que està passant al seu cos i a la seua ànima. Segons l'autora, “la societat actual ens ofereix massa distraccions, massa soroll i, d'ací naix, l'obra: de la necessitat de silenci”. 

Acompanyada en escena per Albert Martínez, la història retrata amb humor i quotidianitat el mal de l'autora i com, una volta superada la malaltia, va tornar a la vida que tenia abans però sent una altra persona.

Consulta aquí más noticias de València.