Comunitat Valenciana

El documental valencià 'Almost Ghosts' s'estrenarà als Estats Units

  • La pel·lícula es projectarà en diferents estats pels quals passa la coneguda Ruta 66.
  • De producció íntegrament valenciana, el treball està dirigit per la cineasta Ana Ramón Rubio i el seu equip.
Fotograma del documental valencià Almost Ghosts
Fotograma del documental valencià Almost Ghosts
REMITIDA
Fotograma del documental valencià Almost Ghosts

El documental valencià 'Almost Ghosts', dirigit per Ana Ramón i que fa un retrat de l'impacte de la famosa Ruta 66 americana, ja té data d'estrena en cines nord-americans. Serà el 12 de setembre a la localitat de Flagstaff (Arizona).

El projecte, iniciat al març de 2018 amb el rodatge al llarg dels huit estats que formen part de la Ruta 66, tracta la història del canvi que va suposar per als habitants de la zona la construcció de vies interestatals dictades per Eisenhower en els anys 50.

Amb els testimonis de Lowell Davis, Angel Delgadillo i Harley Russell, el llargmetratge traça la seua línia argumental sobre allò ocorregut als pobles que van patir l'abandó dels seus habitants i les conseqüències personals que cadascun d'ells va patir.

El projecte, de producció íntegrament valenciana, està encapçalat per la cineasta Ana Ramón Rubio que, al costat de la resta de l'equip, travessarà de nou l'Atlàntic la pròxima tardor per a l'estrena en sales comercials nord-americanes.

La primera projecció tindrà lloc a la localitat de Flagstaff (Arizona) en un dels seus cinemes històrics, i li succeiran projeccions durant tot el mes de setembre en diferents ciutats que recorren la Ruta 66 des de Los Angeles a Chicago, fins a completar els huit estats que la componen, informen els responsables de la producció en un comunicat.

L'elecció de les sales on es projectarà 'Almost Ghosts' a territori nord-americà s'ha dut a terme després d'una minuciosa cerca de cines i teatres històrics de la zona, per a respectar el caràcter independent i romàntic del projecte.

Així, l'històric Highland Theatre de Los Angeles, construït el 1934 o l'Orpheum Theatre, cinema més antic de Flagstaff, (Arizona) són alguns dels emplaçaments triats per a l'exhibició al públic, a més de mítics autocines de Missouri i altres sales que acolliran en la seua cartellera al documental valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento