Comunitat Valenciana

Les investigacions sobre el cas del xiquet de 4 anys mort a Azpeitia (Guipúscoa) apunten a la mare

  • L'Ertzaintza continua les investigacions en el cas del xiquet de quatre anys que va aparéixer dimarts a la vesprada mort a l'interior d'un caseriu d'Azpeitia (Guipúscoa), amb signes d'ofegament. En principi, s'apunta al fet que podria haver sigut la mare l'autora del presumpte homicidi, segons han informat fonts de la investigació.
Ertzainas
Ertzainas
MIKEL ARRAZOLA - Archivo
Ertzainas

La dona, que s'hauria autolesionat posteriorment, patia problemes psiquiàtrics i va ser traslladada a l'Hospital Donostia, on va ser intervinguda quirúrgicament de les ferides.

Els fets van succeir dimarts passat, a les 18.00 hores, quan els servicis d'emergències van rebre una telefonada d'un veí del lloc alertant que el xiquet es trobava malament. Desplaçats sanitaris al caseriu, no van poder salvar la vida del menut, malgrat els intents de reanimar-lo.

El xiquet presentava signes d'ofegament, que no pareixien causats de forma accidental, per la qual cosa l'Ertzaintza va obrir un atestat per presumpte homicidi. El Departament de Seguretat ha assenyalat que continuen les investigacions al voltant del cas.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento