Comunitat Valenciana

El Molí Lab arranca la seua proposta de cinema a l'horta amb curtmetratges

  • L'espai creatiu i 'coworking' situat a Carpesa projecta aquest dijous quatre treballs valencians.
Fotograma de 'Els llebrers'
Fotograma de 'Els llebrers'
REMITIDA EL MOLÍ LAB
Fotograma de 'Els llebrers'

El Molí Lab, l'espai creatiu i 'coworking' situat a la localitat valenciana de Carpesa, arrancarà aquest dijous el seu cinema d'estiu. I ho fa amb una sessió de curtmetratges valencians en la qual els aficionats podran gaudir d'un programa de quatre títols que han marcat l'última fornada audiovisual valenciana.

El programa de la jornada, que compta amb la col·laboració de Cervezas Turia, inclou els següents títols: 'Los galgos', d'Iñaki Sánchez Arrieta; 'La fábrica de luz', d'Avelina Prat; 'Bienvenido a casa', de Miguel Marcos; i 'Islandia', d'Iñaki Sánchez Arrieta amb música en directe d'Amadeo Moscardó.

'Los galgos', d'Iñaki Sánchez Arrieta, està protagonitzat per Sergio Caballero i Laura Romero. Explica la història de Pablo i Irene, una parella de quasi 40, que ho estan passant malament en el pla personal i econòmic. Tot s'agreuja amb la imminent arribada del seu primer bebé.

'Bienvenido a casa', de Miguel León Marcos, és la història d'una família al llarg de cinquanta anys explicada sense eixir del rebedor de la seua casa.

El curtmetratge documental 'La fábrica de luz', d'Avelina Prat, narra la sorprenent troballa d'una pantalla de cinema enmig d'un bosc. I per a finalitzar el programa de Cinema al Molí, es projectarà el nou treball d'Iñaki Sánchez Arrieta, 'Islandia', amb música en directe del pianista jazzístic Amadeo Moscardó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento