Comunitat Valenciana

Fulgencio diu que l'intern que es va suïcidar en el CIE es va veure implicat en una baralla

  • Fou aïllat de la resta "per a protegir-lo provisionalment" i entre un control i un altre "va decidir llevar-se la vida".
  • Les gravacions de les càmeres s'han posat a la disposició de l'autoritat judicial, segons el delegat del Govern.
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.
EUROPA PRESS - Archivo
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha explicat aquest dimarts que l'intern que es va suïcidar en el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Sapadors, a València, s'hauria vist implicat en una baralla entre dos grups minuts abans.

Segons ha detallat el delegat en una atenció a mitjans a Alacant, el mort "havia patit una baralla entre dos grups" i que "arran de les seues ferides i com pareixia que l'atenció de l'altre grup se centrava sobre ell", va ser aïllat de la resta "per a protegir-lo provisionalment".

"Se li va estar vigilant, i en els escassos minuts que va passar entre un control i un altre, pareix ser que va decidir llevar-se la vida", ha explicat el delegat.

Fulgencio ha indicat que les gravacions de les càmeres de seguretat s'han posat a la disposició de l'autoritat judicial, i ha lamentat que s'haja produït aquesta situació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento