Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Castelló publica la Guia Municipal de Recursos per a les Víctimes de la Violència de Gènere

  • La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha publicat la Guia Municipal de Recursos per a les Víctimes de la Violència de Gènere, en la qual es poden trobar telèfons d'interés com Centre Dona 24 hores o l'oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte entre d'altres, a més de situacions quotidianes que poden acabar amb una possible agressió.
Guia de Recursos per a les Víctimes de Violència de Gènere
Guia de Recursos per a les Víctimes de Violència de Gènere
AYUNTAMIENTO
Guia de Recursos per a les Víctimes de Violència de Gènere

"La violència contra les dones és un alifac que hi ha d'eradicar, i des de la Regidoria d'Igualtat posarem tot el que estiga en les nostres mans per a eliminar aquest problema des de les institucions, per açò, la publicació d'aquesta guia respon el nostre compromís per eradicar la violència de gènere que està reflectit en l'Acord de Fadrell", ha expressat Ruiz.

Aquest, també ofereix informació sobre diferents situacions amb quines poder identificar una possible agressió, com que et controlen els diners, la qual cosa feixos, on vas i amb qui, o fins i tot impedir veure als familiars o amics. La regidora d'Igualtat ha afirmat que "la violència contra les dones pot manifestar-se de diverses formes, per açò no s'ha d'ocultar el problema, sinó previndre'l i oferir tots els recursos possibles a les víctimes des de les institucions".

En la Guia Municipal de Recursos per a les Víctimes de la Violència de Gènere també es poden trobar telèfons d'interés i emergències com el Servici d'Igualtat i Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló, el Centre Dona 24 hores, l'Oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte (OVD), la Policia Local, i la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional (UFAM).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento