Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana està aquest dilluns en avís per tempestats i pluges que poden deixar 60 l/m2 en una hora

  • La Comunitat Valenciana està aquest dilluns en avís per arruixades i tempestats, que poden ser localment fortes, persistents i amb granissol en l'interior i deixar fins a 60 litres per metre quadrat en una hora, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Predicció d'aquest dilluns
Predicció d'aquest dilluns
PREDICCIÓN DE ESTE LUNES
Predicció d'aquest dilluns

En concret, l'interior nord de València està en avís taronja i l'interior de Castelló i l'interior sud de València en avís groc. D'aquesta manera, la setmana comença amb intervals nuvolosos augmentant a nuvolós o cobert amb arruixades i tempestats, sobretot a la vesprada, que seran molt probables en l'interior i menys probables i amb més dispersió cap al litoral.

Les tempestats poden ser localment fortes, persistents i amb granissol en l'interior de València i Castelló i amb possibles calitges i pluges de fang.

Per la seua banda, les temperatures aniran en descens, les màximes de forma notable a València mentre que el vent bufarà variable fluix a moderat, amb ratxes molt fortes de vent a la vesprada associades a les tempestats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento