Comunitat Valenciana

Ribera Salut crea la filial Futurs per a "liderar la innovació tecnològica en el sector sanitari"

  • El grup Ribera Salut ha engegat la seua nova filial Futurs amb l'objectiu "de liderar la innovació tecnològica en el sector sanitari". Es tracta d'una iniciativa nascuda per a "donar resposta a uns temps en els quals s'exigeix una atenció personalitzada al ciutadà amb els màxims estàndards de qualitat i aplicant els últims avanços en tecnologia", assegura l'entitat en un comunicat.
Ribera Salut crea Futurs
Ribera Salut crea Futurs
RIBERA SALUD - Archivo
Ribera Salut crea Futurs

Futurs, la seu del qual està radicada en el Parc Empresarial d'Elx a Torrellano, compta amb una plantilla de 90 persones amb perfils multidisciplinaris com enginyer informàtic, matemàtic, científic de dada, arquitecte de cloud o hacker ètic.

"Els nostres ciutadans i les noves tecnologies ens estan obligant l'excel·lència en l'atenció, a l'eficiència dels recursos, a la investigació contínua, a la innovació disruptiva i a la transferència del coneixement. Amb l'objectiu de donar resposta a aquestes necessitats naix Futurs, amb el qual busquem potenciar la innovació i la tecnologia en el sector sanitari i créixer com a companyia, aportant solucions concretes", assegura el conseller delegat de Ribera Salut, Alberto de Rosa.

La nova filial portarà "el senyal d'identitat del grup Ribera Salut, la innovació, desenvolupant les millors solucions tecnològiques que requerisquen tant el mercat com la societat", incideixen.

Futurs ofereix "els avantatges àgils, creatius i disruptius d'una start-up amb la solidesa d'un grup líder amb àmplia experiència i implantació". "Contempla la gestió sanitària des del prisma de la innovació i la tecnologia, però sense oblidar la posada en valor de totes les persones: tant dels pacients com dels professionals", afirma, per la seua banda, el director d'Innovació i Qualitat del grup Ribera Salut, Manuel Bosch.

PRIMERS PROJECTES

Futurs ja ha engegat els seus primers projectes, com l'engegada d'una plataforma d'interlocució entre els sanitaris i els seus pacients, que permetrà oferir un servei més eficaç i en temps real.

A més, Futurs està adaptant per al programari Truqués o Interpreta, ja disponible als Estats Units, i gràcies al com és possible donar una resposta integral a les necessitats del pacient mitjançant models predictius basats en algoritmes i tecnologia bigdata.

Finalment i per a "agilitzar el màxim possible el tractament dels pacients pels diferents professionals", Futurs està desenvolupant una plataforma completa per a serveis sanitaris integrats que combina la tradicional història clínica amb ferramentes analítiques d'última generació o un potent portal perquè el ciutadà tinga un accés complet a la seua carpeta de salut.

D'aquesta manera, Futurs aspira a convertir-se en referent tant d'una gestió sanitària responsable i dinàmica, aportant millores tangibles per a tota la societat en termes de resultats sanitaris i de satisfacció i en reducció de llistes d'esperes. Millores, apunten, "que seran possibles gràcies als avanços tecnològics i a una transferència del coneixement necessària, fruit d'una col·laboració constant amb el món acadèmic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento