Comunitat Valenciana

Baleària suma des d'aquest dissabte una segona connexió en alta velocitat a la ruta Dénia-Eivissa-Palma

  • Baleària incorpora aquest dissabte un segon buc d'alta velocitat a les connexions entre Dénia i les illes d'Eivissa i Palma. Així, la naviliera operarà amb els 'fast ferries' Pinar del Río i Cecilia Payne, amb eixides diàries al matí i a la vesprada tant des de Dénia com des del port mallorquí amb escala a Eivissa fins al 8 de setembre.
Buc Pineda del Riu
Buc Pineda del Riu
BALEÀRIA - Archivo
Buc Pineda del Riu

Les eixides en alta velocitat seran des de la ciutat alacantina a les 10 i les 17 hores, des d'Eivissa a les 11 i 13 hores, i des del port mallorquí a les 08 i les 16 hores. El Pinar del Río, amb capacitat per a 462 persones i 80 vehicles, pot navegar a 33 nucs, mentre que el Cecilia Payne, amb capacitat per a 800 passatgers i 200 vehicles, té una velocitat màxima de 38 nucs, ha informat la naviliera en un comunicat.

Baleària també opera des del port de Dénia l'únic servici directe a Formentera, amb el buc d'alta velocitat Ramon Llull, que també enllaça amb Eivissa. En aquest cas, hi ha eixides diàries a les 8.30 hores, amb una connexió extra alguns dies de la setmana.

A més, ofereix dos eixides diàries des de València a Palma (una amb escala a Eivissa) i una altra més des de Dénia o València segons els dies. En total, des de la Comunitat Valenciana a les Balears, ofereix fins a sis servicis diaris, amb una programació d'horaris que permet les excursions d'un dia tant a Formentera com a Eivissa i Palma.

La naviliera ha millorat enguany el sistema de propulsió del buc

Ramon Llull amb a la substitució dels seus quatre motors principals, la qual cosa ha incrementat la seua eficiència, en reduir el consum de combustible i, per tant, les seues emissions, a més d'incrementar la velocitat, de manera que cobreix la ruta en només dues hores.

A més, aquest 'fast ferri' ha incorporat enguany una nova acomodació VIP així com la digitalització d'alguns dels seus servicis a bord, dins del concepte 'smart ship' de Baleària, com a cartelleria digital, accés al buc i les acomodacions mitjançant el telèfon mòbil i una plataforma digital amb contingut audiovisual a la carta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento