Comunitat Valenciana

La gira d'Operació Triomf 2018 arribarà aquest dissabte a l'Auditori Marina Sud de València

  • La gira d'operació Triomf 2018 arribarà dissabte que ve, 29 de juny, a l'Auditori Marina Sud de València, on, a partir dels 21.30 hores, els joves del talent show interpretaran el seu repertori.
Concert d'Operació Triomfe 2018 en imagend i arxiu
Concert d'Operació Triomfe 2018 en imagend i arxiu
GIRA OT
Concert d'Operació Triomfe 2018 en imagend i arxiu

El tour 'OT 2018 en concert' arrancava en el mes de febrer amb un "espectacular" concert a Madrid en el WiZink Center, on més de 15.000 persones assistien a l'inici d'una de les gires més esperades de l'any i amb el cartell d'entrades esgotades en la seua presentació en el Palau Sant Jordi de Barcelona, on van actuar al maig.

Després del seu pas per la capital del Túria, els cantants seguiran la seua gira per Màlaga, Gijón, Cadis, Pineda de Mar i Almeria, on conclouran el seu periple per Espanya.

'OT 2018 en concert' és un espectacle de música i ball de més de dos hores i mitja de durada amb un repertori de 38 cançons que inclou tots els èxits del programa, entre ells el nou himne 'Somos', i una producció millorada respecte a la gira anterior i amb un ritme "molt més intens", destaquen els seus promotors a través d'un comunicat.

"Un autèntic homenatge a la música, en el qual els 16 artistes cantaran junts els cinc temes grupals d'aquesta nova edició OT 2018, a més de diverses cançons en solitari i diferents duets amb un moment de màxima intensitat amb la interpretació de la cançó d'Eurovisió 'La Venda' per part de Miki amb tots els seus companys en l'escenari", afigen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento