Comunitat Valenciana

Gabriel Echávarri s'excusa d'assistir a l'acte de col·locació del seu quadre en el Saló Blau

  • L'exalcalde socialista d'Alacant, Gabriel Echávarri, ha comunicat que no assistirà aquest dijous a l'acte de col·locació del seu quadre que està previst situar en la sala d'accés al Saló Blau en l'Ajuntament. Tots els alcaldes de la ciutat tenen el seu lloc i comparteixen espai amb un oli que recorda el seu pas pel consistori.
Gabriel Echávarri (arxiu)
Gabriel Echávarri (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo
Gabriel Echávarri (arxiu)

A través del seu compte oficial de Facebook, Echávarri ha agraït a l'actual alcalde en funcions i el seu successor en el càrrec, el 'popular' Luis Barcala, que haja pogut celebrar-se l'acte abans de la presa de possessió del nou primer edil dissabte que ve.

No obstant açò, ha excusat la seua presència en l'acte solemne per "decisió personal i familiar", després de portar "més d'un any allunyat de la vida pública", sense acudir a cap acte en qualitat d'exalcalde, i ha recalcat que així va a continuar.

A més, ha traslladat el seu "enorme" agraïment al consistori i a l'alcalde per l'acte previst i ha afirmat que és per a ell un "tremento orgull" haver ocupat la vara de comandament de la ciutat a la qual assegura "estimar" i "estar exposat en el saló noble de la meua ciutat juntament amb la resta d'alcaldes d'Alacant".

Gabriel Echávarri va dimitir fa poc més d'un any davant el seu processaments en dos causes judicials: pel suposat fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç i per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada de l'acutal alcalde Luis Barcala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento