Comunitat Valenciana

Vox veu "vergonyós" l'ajornament i votarà en contra dels "principals generadors de discriminació"

  • La portaveu de Vox en Les Corts Valencianes, Ana Vega, ha lamentat aquest dimecres "l'espectacle vergonyós" de l'esquerra per haver suspès el ple d'investidura de Ximo Puig i ha anunciat que votarà en contra de la reelecció del candidat socialista com a 'president' perquè representa un govern que són "els principals generadors de discriminació".
Investidura.- Vox veu 'bochornoso' l'ajornament i votarà en contra de 'els principals generadors de discriminació'
Investidura.- Vox veu 'bochornoso' l'ajornament i votarà en contra de 'els principals generadors de discriminació'
VOX
Investidura.- Vox veu 'bochornoso' l'ajornament i votarà en contra de 'els principals generadors de discriminació'

Vega, en declaracions als mitjans per a valorar el discurs de Puig, ha criticat l'ajornament del ple fins a aquest dijous per "les conseqüències econòmiques que comporta" per part d'una esquerra que ve a "donar lliçons i a erigir-se com a salvadors dels ciutadans de la Comunitat Valenciana, que mai s'ho han demanat".

Així mateix, ha confirmat que els deu diputats de Vox votaran en contra de la investidura de Puig perquè representa unes propostes de l'esquerra que són a més "els principals generadors de discriminació" per "sexe i per la imposició lingüística" i perquè torna a "augmentar el gasto públic per a col·locar el seu amiguets".

Així, ha afirmat que "han discriminat per sexe perquè han criminalitzat la mitat de la població amb el Pacte contra la Violència de Gènere" quan "la violència és violència vinga de qui vinga i cap a qui es dirigisca, siga un home, un ancià o un xiquet".

Així mateix, votaran en contra perquè "van a continuar amb el seu full de ruta d'immersió lingüística en temes educatius" el que ha suposat que "expulsen de la nostra comunitat als professionals i els funcionaris públics ja que no hi ha una lliure circulació pel requisit del valencià". "Han de segregar sempre a la població d'alguna forma", ha assenyalat.

Finalment, ha retret que de "nou s'augmenta el gasto públic amb noves agències i institucions" per a "col·locar els amiguets i tots els estómacs agraïts que necessiten estar ací i tindre un sou per a poder viure d'açò".

Respecte a la proposta de Puig per a fer front l'emergència climàtica, ha assenyalat que Vox l'estudiarà encara que ha mantingut que hi ha "qüestions primordials com és el tema educatiu i sanitari que haurien d'anar per davant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento