Comunitat Valenciana

Leroy Merlin inaugura la seua nova botiga a Vinaròs, en la qual ha invertit 1,2 milions

  • Leroy Merlin ha inaugurat aquest dimarts la seua nova botiga a Vinaròs sota la denominació COMPACT, que obrirà al públic aquest dimecres i en la qual s'han invertit 1,2 milions d'euros. L'establiment comptarà amb una plantilla de més de 45 persones.
Castelló.- Leroy Merlin inaugura la seua nova tenda a Vinaròs, en la qual ha invertit 1,2 milions
Castelló.- Leroy Merlin inaugura la seua nova tenda a Vinaròs, en la qual ha invertit 1,2 milions
LEROY MERLIN
Castelló.- Leroy Merlin inaugura la seua nova tenda a Vinaròs, en la qual ha invertit 1,2 milions

Per part de Leroy Merlin han estat presents en la inauguració el director Regional zona Levante, José Luis Ramírez, i la directora de la nova botiga de Leroy Merlin COMPACT Vinaròs, Cristina Boil, entre altres membres de la companyia. A més, per part de l'Ajuntament han assistit l'Alcalde de Vinaròs, Enric Pla Vall, i altres membres de la corporació municipal.

Leroy Merlin COMPACT Vinaròs és fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener i que culminarà en 2020. La remodelació d'aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada d'1,2 milions d'euros. Compta amb una plantilla de més de 45 persones, la majoria procedents de municipis propers, i crea entorn de 25 llocs de treball indirectes.

Així, els col·laboradors de Vinaròs se sumen als més de 1.900 col·laboradors que la companyia té en la Comunitar Valenciana. La botiga confia en empreses locals per a oferir els seus serveis de neteja, instal·lació i seguretat, entre uns altres.

Cristina Boil, directora de Leroy Merlin COMPACT Vinaròs, ha destacat que "aquesta nova botiga, fruit de la convergència de dos grans companyies, ens permet brindar una excel·lent experiència de compra per als nostres clients, amb una gran disponibilitat d'estoc i assessorament personalitzat". A més, Boil ha ressaltat que "és un orgull comptar amb un equip amb tantes ganes, passió i compromís com el de Leroy Merlin COMPACT Vinaròs".

La botiga de Vinaròs disposa d'una superfície comercial de més de 2.400 metres quadrats i opera sota el concepte COMPACT, que ofereix una selecció de productes que fan la compra més còmoda, així com un servei personalitzat per a concretar idees i projectes sobre la llar.

El nou establiment posa a la disposició dels consumidors 11.000 referències en estoc i més de 330.000 sota comanda. La botiga està situada en el carrer dels Artesans i té un horari comercial de 8.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte i de 10.00 a 22.00 hores diumenges i festius d'obertura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento