Comunitat Valenciana

El president de Creu Roja a la Comunitat Valenciana renova fins a 2023

  • El president de Creu Roja en Comunitat Valenciana, Javier Gimeno Blanes, ha renovat el càrrec per als pròxims quatre anys, fins el 2023, segons ha informat l'organització humanitària en un comunicat.
El president de Creu Roja en Comunitat Valenciana renova fins a 2023
El president de Creu Roja en Comunitat Valenciana renova fins a 2023
CRUZ ROJA - Archivo
El president de Creu Roja en Comunitat Valenciana renova fins a 2023

Gimeno ha destacat "l'honor" que suposa assumir novament aquesta funció "en un moment en el qual l'ajuda de Creu Roja arriba a l'any al milió de persones a la Comunitat".

Així mateix, ha ressaltat a més que "la prioritat de l'organització és seguir atenent les persones que ens necessiten, apostant per la proximitat, la implantació territorial i les noves tecnologies accessibles per a tothom".

Gimeno Blanes és enginyer de Telecomunicació, Diploma d'Estudis Avançats en Tributació i Administració de l'Empresa i doctor en Tecnologies de les Comunicacions. En l'actualitat és professor titular en la Universitat Miguel Hernández.

Així, ha exercit quasi la mitat de les seues 25 anys d'experiència professional en la indústria, tant a Espanya com l'estranger, ocupant diversos llocs de gestió com a director de Planificació Estratègica d'un important operador de televisió per cable, responsable de Planificació Estratègica del Grup en Telefónica Data a nivell mundial, membre del Gabinet de Presidència de Telefónica, i Desenvolupament Corporatiu en el Grupo Fuertes. En l'àmbit acadèmic ha sigut vicerector adjunt, sotsdirector d'Escola Politècnica, i més de 13 anys docent i investigador.

Gimeno, després de molts anys de voluntari en Creu Roja, va assumir la Presidència Provincial a Alacant l'any 2013, va carregar que va deixar en 2015 per a exercir la Presidència Autonòmica. Durant aquests últims anys ha compaginat aquesta responsabilitat amb la Vicepresidència Nacional. A més, ha sigut president de la Comissió Nacional de Sistemes d'Informació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento