Comunitat Valenciana

Fabra: "Mai he estat en Vox, he votat tota la meua vida al PP i ara no vaig a canviar de domicili"

  • L'expresident del PP provincial i de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha assegurat aquest dijous que "mai" ha estat en Vox, que tota la seua vida ha votat al Partit Popular i que ara no va a canviar de "domicili". Així mateix, creu que el seu partit ha de "canviar coses" perquè "les coses que no funcionen bé s'han de canviar".
Castelló.- Fabra: 'Mai he estat en VOX i he votat tota la meua vida al PP i ara no vaig a canviar de domicili'
Castelló.- Fabra: 'Mai he estat en VOX i he votat tota la meua vida al PP i ara no vaig a canviar de domicili'
EUROPA PRESS
Castelló.- Fabra: 'Mai he estat en VOX i he votat tota la meua vida al PP i ara no vaig a canviar de domicili'

Fabra ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de comparéixer en el jutjat d'instrucció número 5 com a possible perjudicat en el cas del Bar España i en ser preguntat si va a recolzar el PP en aquestes eleccions.

"Jo vaig anar a un acte de Vox perquè m'ho va demanar un amic meu, però mai he estat en Vox, no s'inventen vostés el que jo no he dit", ha apuntat Fabra, qui ha recordat que ha votat tota la seua vida al PP i "ara que tinc 73 anys no vaig a canviar de domicili". "Seguisc sent del PP i ho he sigut tota la meua vida i he recolzat i votat al PP i pense seguir votant al PP", ha insistit.

Segons ha destacat, el PP "és l'únic partit que ha transformat Castelló en els últims 20 anys, però la memòria és molt curta". En aquest punt, ha recordat com estava "el Castelló de dalt i de baix", i ha destacat alguns projectes que s'han desenvolupat quan governaven els 'populars' com el soterrament de la via i l'estació nova, la circumval·lació nord, est, sud i oest, els accessos a Castelló a quatre carrils per qualsevol lloc, l'Hospital Provincial, el Palau de Justícia, el de Congressos, el Museu de Belles arts, l'EACC o la piscina provincial".

En aquest sentit, ha dit que li agradaria saber en aquests últims quatre anys "què ha fet el PSOE a Castelló". "Recorden-li-ho als veïns i després d'això que pensen i que decidisquen el seu vot", ha afegit.

SITUACIÓ DEL PP

Preguntat per la situació del PP després dels resultats de les eleccions generals, l'exdirigent 'popular' ha indicat que el que s'ha produït ha sigut una "divisió i fragmentació" del vot en el centre dreta, i creu que el partit ha de "començar la seua marxa i cal remodelar-ho i canviar coses perquè les coses que no funcionen bé s'han de canviar".

Sobre aquest tema, ha apuntat que el partit ací haurà d'adaptar-se a les noves circumstàncies. "Jo espere que els nous líders del PP facen el possible perquè el partit recupere aquell 70 per cent amb el qual el PP guanyava quan jo vaig ser president", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento